Zoeken naar groot pakket versturen postnl

groot pakket versturen postnl
 
Gewicht en afmetingen: UPS.
De lengte, nummer2 in het diagram is de langste zijde van het pakket of object. Tel de lengte en de omvang bij elkaar op en u krijgt de totale afmetingen van het pakket. Terug naar boven. Gewichts en omvangsbeperkingen voor pakketten. UPS heeft specifieke grenzen gesteld aan de afmetingen en het gewicht van de pakketten die u met gelijk welke UPS service verzendt. De onderstaande beperkingen gelden uitsluitend voor individuele pakketten. Er gelden geen beperkingen ten aanzien van het totale gewicht of het totale aantal pakketten van uw zending. Pakketten mogen maximaal 70 kg wegen. De som van de lengte en de omtrek van pakketten mag maximaal 419 cm zijn. Pakketten mogen maximaal 274 cm lang zijn. Voor pakketten die meer dan 315, kg wegen, 25 kg binnen de EU is een speciaal zwaar" pakket-etiket" vereist. Voor pakketten waarbij het verschil tussen afmetingen en gewicht groot is, gelden speciale tarieven en moet het volumegewicht worden berekend.
Pakket versturen PostNL.
Op een PostNL-locatie of bestel in de webshop. Kies de juiste verpakking. Opties voor versturen. Brievenbuspakje track trace. Pakket met spoed. Meer opties voor versturen. Brief of kaart versturen. Doorsturen en bewaren. Post en pakketzegels. Service en contact. Pers en nieuws. Werken bij PostNL.
archief Grote pakketten PostNL Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Hebben mensen ervaring met het verzenden van hele grote pakketten via PostNL? Ik moet iets versturen met de afmetingen 250 x 75 x 45 maar op de site kan ik niet echt informatie vinden en bellen duurt eeuwen! Heb 20 minuten in de wacht gestaan, en nog was ik de 5e wachtende. Hoe zwaar is het pakket? Lijkt me meer een dubbele pallet zending. Berichten: 2315 Geregistreerd: 02 nov 2008 1111.: Vind deze reactie leuk. RE: archief Grote pakketten PostNL. door langste adem 20 mei 2015 1214.: Ik denk dat het formaat sowieso te groot is voor een gangbare koerier zoals Post.nl, TNT of UPS, en dat je uitkomt op palletvervoer per vrachtwagen.
Tarieven voor verzenden pakketten PostNL.
Bekijk het volledig overzicht van alle tarieven. Bekijk alle post en postzegeltarieven. Postage rates English version. Of u kunt in bovenstaande tarieventool gemakkelijk het tarief vinden. Brief of kaart versturen. Doorsturen en bewaren. Post en pakketzegels. Service en contact. Pers en nieuws. Werken bij PostNL.
Grote Pakketten Verpakken en Verzenden, Hoe? Webwinkel Forum.
Kan dit ook in een doos of wikkelen jullie dit in bubbeltjesplastic o.i.d. 2 Bij wie kun je dit soort grote pakketten het beste versturen? DHL, PostNL of versturen die geen grote pakketten? 3 Wat zijn de kosten van het verzenden van een groot pakket ongeveer?
Groot pakket versturen naar buitenland ParcelParcel.com.
Wilt u een groot pakket versturen naar het buitenland? Is uw pakket te groot voor pakketpost PostNL? Geen probleem, de maximum afmetingen bij express koeriersdiensten zijn vele malen groter. ParcelParcel werkt namelijk enkel met express vervoerders FedEx, DHL en TNT om grote pakketten eenvoudig wereldwijd te verzenden.
Hoe groot en zwaar mag mijn pakket zijn met de Online Verzendservice? PostNL.
Ik heb een andere vraag. Hoe groot en zwaar mag mijn pakket zijn met de Online Verzendservice? Voor het versturen van een pakket met de Online Verzendservice zijn een aantal voorwaarden opgesteld.: Maximale afmetingen 175x78x55 cm. Minimale afmetingen 10x10x1 cm. Het pakket mag niet zwaarder zijn dan 30 kg. Voor pakketten naar het buitenland geldt.: Maximale afmetingen 100x50x50 cm. Maximaal gewicht 20 kg. Hoe wordt mijn pakket voor de Online Verzendservice opgehaald? Kan ik met de Online Verzendservice een pakket bij iemand anders laten ophalen? Kan ik met Online Verzendservice zelf de bezorgdag kiezen? Wanneer wordt mijn pakket afgehaald? Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als u mijn pakket ophaalt? Moet ik zelf een adreslabel op mijn pakket plakken als ik de online verzendservice gebruik? Wat is het voordeel van de Online Verzendservice? Neem contact op. Op werkdagen van 8.30 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 16.00 uur. 24/7 bereikbaar, feestdagen uitgezonderd. Op werkdagen van 8.30 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 16.00 uur. Reactie binnen 10 werkdagen. Volg uw pakket. Brief of kaart versturen. Doorsturen en bewaren. Post en pakketzegels. Werken bij PostNL.
Goedkoop pakket versturen via PostNL Ook groot en zwaar pakket.
Een extra groot pakket versturen, vanaf nu is dat voor een kleine toeslag mogelijk. Naast een normaal pakket max 100 x 50 x 50 cm verstuur je vanaf nu dus ook een groot pakket via PostNL. Maximale afmetingen groot pakket: Max 170 x 74 x 52 cm.

Contacteer ons