Meer resultaten voor hoeveel kost een pakketje versturen

hoeveel kost een pakketje versturen
 
Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties.
Binnen Nederland kun je voor 395, euro een pakket versturen van het ene Kiala-afhaalpunt naar het andere. Daarvan zijn er in Nederland ruim 800. Voor de ontvanger heeft het als voordeel dat hij niet thuis hoeft te zijn om het pakketje te accepteren, maar zelf kan beslissen wanneer hij het het pakje op wil halen. DPD is een goede tweede, met 750 servicepunten en een verzendbedrag van 4 euro. DHL beschikt over 1.300 afhaallocaties, waarbij het 5 euro kost om een pakket te verzenden van afhaalpunt naar afhaalpunt.
Wat kost versturen met DHL? DHL Parcel.
Support Wat kost versturen met DHL? Binnen Nederland verstuur je een pakket al vanaf 5. En vanaf 7 bezorgen we m over de grens. Je maakt je zending makkelijk online klaar voor vertrek. Betalen doe je snel en veilig met iDEAL of creditcard.
Goedkoop en gemakkelijk pakketten verzenden DPD Verzenden Tarieven.
Via de online verzendservice kun je pakketten versturen naar thuisadressen en Pickup parcelshops in Nederland en in Europa. Helaas kunnen we niet bezorgen op postbusadressen, antwoordnummers en adressen op sommige eilanden. Kijk hier voor het overzicht welke eilanden zijn uitgesloten of voor welke eilanden een extra toeslag geldt.
Hoeveel kost het om mijn pakket te versturen? PostNL.
Ik heb een andere vraag. Hoeveel kost het om mijn pakket te versturen? Het bedrag dat u moet betalen voor het versturen van uw pakket hangt af van de bestemming, en hoe u uw pakket wilt versturen. Met onze tarievenwijzer berekent u eenvoudig de verzendkosten voor uw pakket.

Zoeken Beginnen Zoeken Beginnen. Hoeveel kost het om een pakket te verzenden? Hoeveel kost het om een pakket te verzenden? Hoeveel kost het om een pakket te verzenden? De verzendkosten hangen af van de afkomst, de bestemming, de gekozen service, het gewicht van het pakket en andere factoren.
UPS Goedkoop pakket versturen.
Onderaan deze pagina vind je een indicatie van de tarieven die UPS in binnen en buitenland hanteert. Omdat de tarieven van UPS van veel factoren afhankelijk zijn, kun je echter zelf het beste de kosten van het versturen van een pakket berekenen op de website van UPS.
Pakket versturen PostNL.
Juiste verpakking voor het gewicht en formaat van uw pakket. Bekijk de richtlijnen. Pakket naar het buitenland. Controleer per land wat u wel of niet mag versturen. Geef uw pakket naar een land buiten de EU aan bij de douane.
Pakket versturen Vergelijk 20 pakketvervoerders CheapCargo.com.
Op CheapCargo.com krijg je een helder beeld van wat je krijgt voor je geld. Op basis van jouw adres, het adres van de ontvanger, de afmeting en het gewicht zie je direct wat een goedkoop pakket versturen echt kost. Geen verborgen kosten achteraf op je factuur, zoals een brandstoftoeslag, een afgelegen gebied toeslag of een boete omdat je pakket te groot of te klein is. En, per voerder, wat je precies krijgt wanneer je je pakketje gaat versturen met een bepaalde vervoerder uit onze lijst.

Contacteer ons