Zoeken naar hoeveel kost het om een pakketje te versturen

hoeveel kost het om een pakketje te versturen
 
Pakket versturen Vergelijk 20 pakketvervoerders CheapCargo.com.
Op CheapCargo.com krijg je een helder beeld van wat je krijgt voor je geld. Op basis van jouw adres, het adres van de ontvanger, de afmeting en het gewicht zie je direct wat een goedkoop pakket versturen echt kost. Geen verborgen kosten achteraf op je factuur, zoals een brandstoftoeslag, een afgelegen gebied toeslag of een boete omdat je pakket te groot of te klein is. En, per voerder, wat je precies krijgt wanneer je je pakketje gaat versturen met een bepaalde vervoerder uit onze lijst.
Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties.
Binnen Nederland kun je voor 395, euro een pakket versturen van het ene Kiala-afhaalpunt naar het andere. Daarvan zijn er in Nederland ruim 800. Voor de ontvanger heeft het als voordeel dat hij niet thuis hoeft te zijn om het pakketje te accepteren, maar zelf kan beslissen wanneer hij het het pakje op wil halen. DPD is een goede tweede, met 750 servicepunten en een verzendbedrag van 4 euro. DHL beschikt over 1.300 afhaallocaties, waarbij het 5 euro kost om een pakket te verzenden van afhaalpunt naar afhaalpunt.

Zoeken Beginnen Zoeken Beginnen. Hoeveel kost het om een pakket te verzenden? Hoeveel kost het om een pakket te verzenden? Hoeveel kost het om een pakket te verzenden? De verzendkosten hangen af van de afkomst, de bestemming, de gekozen service, het gewicht van het pakket en andere factoren.
Tarieven voor verzenden pakketten PostNL.
Vind snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van pakketten binnen Nederland en naar het buitenland. Bekijk het volledig overzicht van alle tarieven. Bekijk alle post en postzegeltarieven. Postage rates English version. Of u kunt in bovenstaande tarieventool gemakkelijk het tarief vinden.
Wat kost een pakket versturen? Post Service.
Of zullen we u bellen? Wat kost een pakket versturen? Een pakket versturen op een makkelijke manier hoeft niet duur te zijn. Veel bedrijven maken de pakketbezorging zo gemakkelijk mogelijk voor u: of u nu een los pakket wilt versturen, of een grote partij, meestal zijn het enkele handelingen en uw pakket is aangemeld. Natuurlijk kunt u ook naar een servicepunt gaan van één van de pakketverspreiders om uw pakket aan te melden en af te geven.
Pakket versturen naar België: vergelijking verzendkosten Zakelijk: Diversen.
In dit artikel worden de tarieven vergeleken die betaald moeten worden voor het eenmalig of af en toe verzenden van pakketten. PostNL is in Nederland door de overheid aangewezen om de brievenpost te verzorgen. Echter is PostNL ook in te schakelen voor het versturen van een pakket naar België.
Pakket versturen PostNL.
Juiste verpakking voor het gewicht en formaat van uw pakket. Bekijk de richtlijnen. Pakket naar het buitenland. Controleer per land wat u wel of niet mag versturen. Geef uw pakket naar een land buiten de EU aan bij de douane.
Wat kost versturen met DHL? DHL Parcel.
Support Wat kost versturen met DHL? Binnen Nederland verstuur je een pakket al vanaf 5. En vanaf 7 bezorgen we m over de grens. Je maakt je zending makkelijk online klaar voor vertrek. Betalen doe je snel en veilig met iDEAL of creditcard.

Contacteer ons