Zoeken naar pakket versturen naar belgie postnl

pakket versturen naar belgie postnl
 
Wat kost het versturen van post naar het buitenland? PostNL.
Volg uw pakket. Brief of kaart versturen. Doorsturen en bewaren. Post en pakketzegels. Werken bij PostNL. Koninklijke PostNL B.V. Chat live met een van onze support medewerkers. Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacy verklaring. Het formulier wordt geladen. Pakketten binnen Nederland. Pakketten van en naar het buitenland.
Wanneer wordt mijn pakket bezorgd? PostNL."
Brief of kaart versturen. Tarieven Online frankeren Postzegels kopen PostNL-locaties Ontvangen. Doorsturen en bewaren. Track Trace Verhuisservice Portokosten Postbus aanvragen Zakelijke Oplossingen. Post en pakketzegels. Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here. Service Contact Vragen Status bezorging pakket Wanneer wordt mijn pakket bezorgd? Ik heb een andere vraag. Wanneer wordt mijn pakket bezorgd? Op Track Trace ook beschikbaar in de PostNL App vindt u altijd de laatste informatie over uw pakket. Vul de Track Trace-code barcode of niet-thuis code en de postcode van de ontvanger in, en u ziet direct wanneer we uw pakket bezorgen. Ga naar Track Trace.
Pakket versturen PostNL.
Geef uw pakket naar een land buiten de EU aan bij de douane. Extra hulp en formulieren. Dozen en verpakkingen. Verschillende dozen vanaf 196., Op een PostNL-locatie of bestel in de webshop. Kies de juiste verpakking. Opties voor versturen. Brievenbuspakje track trace. Pakket met spoed. Meer opties voor versturen. Brief of kaart versturen. Doorsturen en bewaren. Post en pakketzegels. Service en contact. Pers en nieuws. Werken bij PostNL.
Pakket binnen Europa: Pakketten EU PostNL.
Met Pakketten EU van PostNL verstuurt u pakketten snel, voordelig en met extra zekerheid naar zakelijke én consumentenadressen binnen de Europese Unie. Pakket versturen naar een land buiten de EU? Ga naar Pakketten niet-EU. Naar Mijn PostNL. Zakelijke klant worden.
Tarieven voor verzenden pakketten PostNL.
Vind snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van pakketten binnen Nederland en naar het buitenland. Bekijk het volledig overzicht van alle tarieven. Bekijk alle post en postzegeltarieven. Postage rates English version. Of u kunt in bovenstaande tarieventool gemakkelijk het tarief vinden. Brief of kaart versturen. Doorsturen en bewaren. Post en pakketzegels. Service en contact. Pers en nieuws. Werken bij PostNL.
Aangetekend pakket buitenland PostNL.
De kosten voor het versturen van een Aangetekend pakket naar het buitenland hangen af van het formaat en het gewicht van de zending. Een Aangetekend pakket tot 100 euro verstuurt u al vanaf 15, 50 euro. t/m 2 kg 5 kg 10 kg 20 kg 30 kg.
Pakket verzenden naar Nederland PostNL België.
Voordelen van pakket naar Nederland verzenden. Binnen 24 uur bezorgd vanuit België naar Nederland. Na twee bezorgpogingen, wordt uw pakket veertien dagen bewaard in één van de 2.600 PostNL locaties. Uw klant volgt de zending of past zijn bezorging aan in www.postnl.be/nietthuis.
Wat kost een pakket versturen naar het buitenland? PostNL.
Moet ik nu ook betalen? In het verleden ontving ik mijn zendingen zonder dat ik inklaringskosten aan PostNL hoefde te betalen, en nu moet ik ineens betalen. Waarom is dit? Is het mogelijk de inklaringskosten bij de afzender in rekening te brengen? Kan ik iets in het buitenland laten ophalen en importeren? Kan ik mijn pakket verzekerd naar het buitenland versturen?

Contacteer ons