Zoeken naar waar kan ik mijn pakketje versturen

waar kan ik mijn pakketje versturen
 
Hoe verstuur ik een pakket? PostNL.
Kleding slim verpakken. Hoe verstuur ik een pakket? Alles wat u moet weten over het versturen van een pakket. Een pakket versturen kan online, via de PostNL-app of via een PostNL-locatie. Hier vindt u alle informatie over verpakken, versturen en de bezorging van uw pakket.
Pakketservice Primera.
Via het DHL punt kun je ook je pakket laten versturen door heel Nederland. Via www.dhlforyou.nl kun je het label voor het pakket printen en de kosten hiervoor online betalen. Het pakketje geef je vervolgens af bij een van onze Primera winkels met een DHL servicepunt.
Pakketpunten voor verzenden, ontvangen en uw retouren PostNL.
In Nederland versturen én ontvangen we steeds meer pakketten. Wij passen ons daar op aan: we breiden uit, met steeds meer Pakketpunten. We waren al dichtbij, maar we zijn nu echt in de buurt met één van onze locaties. Pakketpunten zijn er voor iedereen die op een handige plek zijn pakketten wil verzenden, ontvangen of retour sturen. Pakketpunten zijn altijd dichtbij en hebben vaak goede parkeergelegenheid en ruime openingstijden. Zoek de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Ideaal dat ik er tot 21.00 uur terecht kan iedere dag. En als ik het voor 18.00 uur breng is het zelfs de volgende dag al bij mijn klanten.
Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties.
Binnen Nederland kun je voor 395, euro een pakket versturen van het ene Kiala-afhaalpunt naar het andere. Daarvan zijn er in Nederland ruim 800. Voor de ontvanger heeft het als voordeel dat hij niet thuis hoeft te zijn om het pakketje te accepteren, maar zelf kan beslissen wanneer hij het het pakje op wil halen.
PostNL Pakketpunt GAMMA.
Andere bouwmarkten in de buurt. Koopzondagen en bijzondere openingstijden. Mijn GAMMA Inloggen. PostNL Pakketpunt bij GAMMA. Alle GAMMA-bouwmarkten hebben een PostNL Pakketpunt waar u pakketten kunt versturen en ophalen. Online aankopen van diverse webshops kunt u dus laten bezorgen bij een GAMMA-bouwmarkt in uw buurt.
Pakket versturen PostNL.
Hoe verstuur ik een pakket? Wat u kunt doen voor een goede bezorging van uw pakket.: Correcte adressering voor binnen en buitenland. Juiste verpakking voor het gewicht en formaat van uw pakket. Bekijk de richtlijnen. Pakket naar het buitenland. Controleer per land wat u wel of niet mag versturen.
Postservice Albert Heijn.
Je kunt jouw pakket op verschillende manieren versturen. Hieronder een overzicht met de mogelijkheden. Meer tarieven vind je op postnl.nl. Ook kun je jouw pakket bij Albert Heijn ophalen. Ben je niet thuis, dan vind je een kennisgeving van de postbode in de bus waarmee je in veel gevallen zelf kunt aangeven waar je het pakket ophaalt. In de meeste AH-winkels kan dit tot 20.00 uur.
Wat is een PostNL Pakketpunt? PostNL.
En bent u niet tevreden over uw aankoop, dan stuurt u die bij een Pakketpunt net zo makkelijk weer retour. Op een Pakketpunt kunt u geen briefpost versturen. Daarvoor kunt u terecht bij het postkantoor of de vertrouwde brievenbus. Vind een Pakketpunt of postkantoor. Hoe betaal ik mijn ongefrankeerde pakket aan de deur? Hoe kan ik een pakket of brief met Betaalservice Rembours in ontvangst nemen?

Contacteer ons