Zoeken naar pakketje naar belgie prijs

pakketje naar belgie prijs
 
Wat kost versturen met DHL? DHL Parcel.
Betalen doe je snel en veilig met iDEAL of creditcard. Wil je extra services? Kies dan uit de volgende opties.: Gratis Brievenbuspakket versturen naar een huisadres. 075, Pakket versturen naar een huisadres. 100, Pakketlabel laten aanmaken bij een DHL ServicePoint.
Zones en tarieven: UPS.
Ondek alle traceermogelijkheden. Maak u geen zorgen meer over de details. Met de traceeroplossingen van UPS kunt u de voortgang van uw zending in alle detail volgen, of dit nu naar de andere kant van de stad of de wereld is.
Pakket versturen naar Belgiƫ: vergelijking verzendkosten Zakelijk: Diversen.
PostNL raakt pakket kwijt: waar is mijn pakketje nu? Je hebt een pakketje opgestuurd of wacht met smart op een pakketje wat je hebt besteld op internet. Na enige tijd wachte. Nummerplaat aanvragen Vanaf 15 november 2010 is Belgi overgestapt naar de nieuwe Europese nummerplaat.
Pakket versturen Belgie CheapCargo.com.
Verzenden naar belgie: de kosten. De kosten van het verzenden naar belgie kunnen behoorlijk oplopen als u de beschikbare vervoerders niet vergelijkt. Daarom vind u op CheapcCargo.com een tool waarmee u alle beschikbare vervoerders vergelijkt op de kosten. Naast de kosten kunt u de vervoerders ook vergelijken op basis van looptijd en service level.
Pakket versturen naar het buitenland PostNL.
Let op: bij pakketten naar landen buiten de Europese Unie moet u een douaneformulier invullen. U krijgt deze van ons tijdens het versturen. Binnen Europa en wereldwijd. U kunt op het Postkantoor uw pakket versturen naar landen binnen Europa of wereldwijd.

De verzendkosten hangen af van de afkomst, de bestemming, de gekozen service, het gewicht van het pakket en andere factoren. Tijd en Kosten Berekenen helpt u bij het vergelijken van de aflevertijdstippen en de gepubliceerde tarieven voor het verzenden van UPS-zendingen naar bestemmingen over de hele wereld.
Vergelijken Goedkoop pakket versturen.
In onderstaand overzicht gaan we uit van een standaard pakket. Deze heeft een afmeting van 50cm x 50cm x 50cm met een gewicht van 5 kg en een waarde van 500. Het pakket wordt in alle voorbeelden verstuurd naar een adres, geen afhaalpunt.
Pakket versturen PostNL.
Juiste verpakking voor het gewicht en formaat van uw pakket. Bekijk de richtlijnen. Pakket naar het buitenland. Controleer per land wat u wel of niet mag versturen. Geef uw pakket naar een land buiten de EU aan bij de douane.

Contacteer ons