Op zoek naar pakketje afgeven?

pakketje afgeven
 
Pakket versturen DHL Parcel.
Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt? Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een locker achterlaten om het te versturen. Met 1.900 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.
Postservice Albert Heijn.
Als je van maandag t/m vrijdag jouw pakket voor 1730: uur aanlevert, dan wordt deze binnen 24 uur bezorgd. Per winkel varieeert de ophaaltijd van PostNL en het kan zijn dat de bezorger 1715: langskomt, hierover kan je informatie inwinnen bij je lokale winkel.
pakket versturen zaterdag en zondag Webwinkel Forum.
Berichten: 816 Lid geworden op: 12 juli 2014. Re: pakket versturen zaterdag en zondag. 04 september 2016. Bijna elke Jumbo en Albert Heijn is een PostNL-punt waar je pakketten kunt afgeven. En die zijn tegenwoordig vaak s avonds en het hele weekend geopend.
Verzenden.
Verzenden is eenvoudig geregeld voor pakketten tot 20 kilo. We beschikken over een groot netwerk van Pickup parcelshops waar je pakketten kunt ophalen en afgeven. Altijd een in de buurt, dus! Door track en trace weet je altijd waar je pakket is.
Pakket versturen PostNL.
Juiste verpakking voor het gewicht en formaat van uw pakket. Bekijk de richtlijnen. Pakket naar het buitenland. Controleer per land wat u wel of niet mag versturen. Geef uw pakket naar een land buiten de EU aan bij de douane.
Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties.
Voor de ontvanger heeft het als voordeel dat hij niet thuis hoeft te zijn om het pakketje te accepteren, maar zelf kan beslissen wanneer hij het het pakje op wil halen. DPD is een goede tweede, met 750 servicepunten en een verzendbedrag van 4 euro.
Pakketten verzenden: UPS.
Uw pakket bij UPS krijgen. Of u nu op kantoor bent, thuis of onderweg, u krijgt uw pakketten altijd moeiteloos bij UPS. U kunt uw zending afgeven op een locatie in de buurt of voor een kleine toeslag een afhaling aanvragen.
Pakketpunten voor verzenden, ontvangen en uw retouren PostNL.
We waren al dichtbij, maar we zijn nu echt in de buurt met één van onze locaties. Pakketpunten zijn er voor iedereen die op een handige plek zijn pakketten wil verzenden, ontvangen of retour sturen. Pakketpunten zijn altijd dichtbij en hebben vaak goede parkeergelegenheid en ruime openingstijden.

Contacteer ons