Resultaten voor tnt pakket versturen

tnt pakket versturen
 
Pakket versturen PostNL.
Juiste verpakking voor het gewicht en formaat van uw pakket. Bekijk de richtlijnen. Pakket naar het buitenland. Controleer per land wat u wel of niet mag versturen. Geef uw pakket naar een land buiten de EU aan bij de douane.
PostNL Pakketpunt GAMMA.
Erg handig om een bezoek aan de bouwmarkt te combineren met het ophalen van een pakket en gebruik te maken van onze ruime openingstijden en parkeermogelijkheden. U kunt hier terecht voor het versturen van pakketten zowel binnen Nederland als wereldwijd!
Pakketservice Primera.
Via het DHL punt kun je ook je pakket laten versturen door heel Nederland. Via www.dhlforyou.nl kun je het label voor het pakket printen en de kosten hiervoor online betalen. Het pakketje geef je vervolgens af bij een van onze Primera winkels met een DHL servicepunt.
TNT Express zendingen TNT Netherlands.
FedEx Express en TNT. We verbinden u met meer mogelijkheden. Lees meer over onze integratie. Al uw zendingen in één hand. Meer over de TNT-app. Boek uw zending in 5 eenvoudige stappen. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies door TNT en diens partners.
Internationaal verzenden TNT Netherlands.
Alle belangrijke internationale diensten van TNT hebben specifieke beperkingen voor afmetingen en gewicht.U kunt meer informatie vinden op de pagina Afmetingen en gewicht berekenen. Kan ik met TNT zowel importeren als exporteren? Ja, dit is mogelijk. Exportzendingen kunnen worden geregeld via Boek nu of myTNT en importzendingen zijn alleen beschikbaar via myTNT. UW PAKKET NAAR EEN ANDER LAND VERZENDEN.
Gebruik het PostNL Pakketpunt in jouw KARWEI-bouwmarkt.
Je bezoek aan de bouwmarkt combineren met het ophalen of versturen van een pakketje. Pakketten ophalen en versturen bij een PostNL Pakketpunt in de KARWEI-bouwmarkt? Met onze ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden een fluitje van een cent! Een pakket ophalen.
Post of pakket versturen PostNL.
Tarieven Online frankeren Postzegels kopen PostNL-locaties Ontvangen. Doorsturen en bewaren. Track Trace Verhuisservice Portokosten Postbus aanvragen Zakelijke Oplossingen. Post en pakketzegels. Of ga direct naar.: Direct een pakket versturen. Aangetekend pakket versturen. Pakket versturen naar het buitenland. Alles over pakketten versturen.
Pakket versturen Vergelijk 20 pakketvervoerders CheapCargo.com.
Goedkoop pakketten verzenden begint dus op CheapCargo.com, ook doordat je achteraf niet wordt verrast met extra kosten. Een postpakket versturen is heel iets anders dan een express pakket versturen, maar door de verschillen per vervoerder hoeft ook een express pakket versturen niet duurder te zijn dan noodzakelijk. Kies ook hier op CheapCargo.com op basis van looptijd en tarief, in combinatie met de al dan niet bijkomende kosten voor een tweede of derde leverpoging bijvoorbeeld. Als TNT Express het pakket morgen kan bezorgen voor een lager tarief dan FedEx, dan wil dat niet zeggen dat je minder waar voor je geld krijgt. TNT kan simpelweg een efficiëntere manier op die bestemming hebben dan FedEx.

Contacteer ons