Op zoek naar pakket versturen dhl?

pakket versturen dhl
 
Een DHL pakket verzenden Zakelijk voordeliger via CheapCargo CheapCargo.com.
Afhankelijk van de afmeting, gewicht en het adres van de ontvanger tonen we je de juiste onderdelen van DHL om je zending te versturen. Voor een pakketje naar een consument tonen we tarief en looptijd van DHLforyou, voor een pakket naar een zakelijke ontvanger DHL Parcel en DHL Express, voor een document of een pakket die met spoed moet worden geleverd over de hele wereld DHL Express en voor een pallet DHL Freight.
Hoe werkt een pakketje versturen via DHL binnen Nederland Pakketje versturen DHL Pakketje versturen Nederland goedkoop pakketje versturen.
Wil je een pakket versturen, retour sturen of ophalen? Kies dan voor een DHL ServicePoint. Dit kan een winkel zijn, maar ook een DHL Parcelstation of DHL locker. Met 1.500 locaties door heel Nederland is er altijd een bij jou in de buurt.
Pakket versturen DHL.
Wil je STANDAARD versturen? Hier vind je het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Met de verzendoptie SNEL bezorgt DHL jouw pakket binnen 1 5 werkdagen, waar ook ter wereld. Zo weet je zeker dat jouw waardevolle spullen razendsnel op de plaats van bestemming zijn.
Wat kost versturen met DHL? DHL Parcel.
100, Pakketlabel laten aanmaken bij een DHL ServicePoint. 150, Pakket versturen met Extra Zeker. 300, Pakket 10 kg tot 20 kg. Check onze buitenlandse tarieven. Je pakket mag maximaal 20 kg wegen en niet groter zijn dan 80x50x35 cm l-b-h.
Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties.
Wel kun je terecht bij moederbedrijf UPS, dat het Belgisch-Franse bedrijf in 2012 overnam. Als particulier ben je wel duur uit: een pakket versturen met de Amerikaanse koeriersdienst kost vaak meer dan een tientje. DPD en GLS zijn met een basistarief van 625, euro vergelijkbaar en DHL is met 575, euro de voordeligste optie.
DHL Eenvoudige verzending Nederlands.
Het is belangrijk dat de zending en alle bijbehorende administratieve documenten klaar zijn wanneer uw koerier uw pakket op komt halen of wanneer u het aflevert bij een DHL SERVICE POINT. Of u de zending nu zelf verpakt of een DHL-verpakking gebruikt, zorg ervoor dat de inhoud van uw zending goed beschermd is.
Een pakket verstuur je zo DHL Parcel.
Versturen met DHL. Industrie en Bouw. My DHL Parcel. Versturen met DHL Een pakket verstuur je zo. Kun je een e-mail versturen? Dan kun je ook een pakket de deur uit doen: je regelt het snel en eenvoudig met je computer, tablet of mobiel.
Internationaal Verzenden, Pakketdiensten Snelle levering DHL Express.
Verzend vandaag al! Hier kunt u een pakket verzenden, exprestarieven opvragen, een DHL service point opzoeken en ontdekt u alles over verzenden met DHL Express. Wij ondersteunen uw business met onze douanekennis en ons ruime aanbod aan internationale expresdiensten. Ontvang de feiten van tevoren van Express Delivery Experts. Gevaarlijke goederen verzenden Gevaarlijke goederen verzenden. Lithium Batterijen versturen Lithium Batterijen versturen.

Contacteer ons