Resultaten voor dhl pakket versturen

dhl pakket versturen
 
Internationaal Verzenden, Pakketdiensten Snelle levering DHL Express.
Verzend vandaag al! Hier kunt u een pakket verzenden, exprestarieven opvragen, een DHL service point opzoeken en ontdekt u alles over verzenden met DHL Express. Wij ondersteunen uw business met onze douanekennis en ons ruime aanbod aan internationale expresdiensten. Ontvang de feiten van tevoren van Express Delivery Experts. Gevaarlijke goederen verzenden Gevaarlijke goederen verzenden. Lithium Batterijen versturen Lithium Batterijen versturen.
Wat kost versturen met DHL? DHL Parcel.
100, Pakketlabel laten aanmaken bij een DHL ServicePoint. 150, Pakket versturen met Extra Zeker. 300, Pakket 10 kg tot 20 kg. Check onze buitenlandse tarieven. Je pakket mag maximaal 20 kg wegen en niet groter zijn dan 80x50x35 cm l-b-h.
Pakketservice Primera.
Via het DHL punt kun je ook je pakket laten versturen door heel Nederland. Via www.dhlforyou.nl kun je het label voor het pakket printen en de kosten hiervoor online betalen. Het pakketje geef je vervolgens af bij een van onze Primera winkels met een DHL servicepunt.
Een DHL pakket verzenden Zakelijk voordeliger via CheapCargo CheapCargo.com.
Afhankelijk van de afmeting, gewicht en het adres van de ontvanger tonen we je de juiste onderdelen van DHL om je zending te versturen. Voor een pakketje naar een consument tonen we tarief en looptijd van DHLforyou, voor een pakket naar een zakelijke ontvanger DHL Parcel en DHL Express, voor een document of een pakket die met spoed moet worden geleverd over de hele wereld DHL Express en voor een pallet DHL Freight.
Pakket versturen DHL.
Wil je STANDAARD versturen? Hier vind je het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Met de verzendoptie SNEL bezorgt DHL jouw pakket binnen 1 5 werkdagen, waar ook ter wereld. Zo weet je zeker dat jouw waardevolle spullen razendsnel op de plaats van bestemming zijn.
Pakket verzenden binnen Nederland: dit zijn je opties.
Wel kun je terecht bij moederbedrijf UPS, dat het Belgisch-Franse bedrijf in 2012 overnam. Als particulier ben je wel duur uit: een pakket versturen met de Amerikaanse koeriersdienst kost vaak meer dan een tientje. DPD en GLS zijn met een basistarief van 625, euro vergelijkbaar en DHL is met 575, euro de voordeligste optie.
Pakket versturen DHL Parcel.
Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt? Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een locker achterlaten om het te versturen. Met 1.900 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.

Contacteer ons