Resultaten voor dhl pakket versturen buitenland

dhl pakket versturen buitenland
 
Kan ik een pakket naar het buitenland versturen? DHL Parcel.
Kan ik een pakket naar het buitenland versturen? Voorlopig kan je als consument enkel pakketten versturen binnen de Benelux. Later dit jaar zal het ook mogelijk worden om pakketten naar andere landen te versturen. Terug naar veelgestelde vragen. 2015 DHL Parcel Benelux.
Pakketpost verzenden Via o.a. PostNL, DPD, DHL en GLS PakketMail.
PakketMail biedt een eenvoudige en kostenbesparende manier om al jouw pakketpost te versturen. We zorgen ervoor dat verschillende vervoerders, waaronder PostNL, DPD en UPS, via één verzendsysteem beschikbaar zijn. Zo kies je gemakkelijk welke vervoerder je voor jouw zendingen wilt gebruiken. Onder pakketpost wordt post bedoeld die niet door de brievenbus past. Er is sprake van pakketpost als de afmetingen groter dan 38 x 365, x 32, cm zijn of als het gewicht van de zending zwaarder dan 2 kg is. Naast verzendmogelijkheden voor pakketpost richting jouw klanten, bieden wij ook mogelijkheden voor het eenvoudig retour laten sturen van jouw pakketzendingen. Vanuit Nederland, maar ook vanuit het buitenland.
DHL parcelshop Inkstation Boxmeer: de specialist van de regio!
Wanneer het pakje niet direct wordt opgehaald ontvangt u een herinnering. Binnenlandse pakketten versturen via DHL Parcel kan eveneens via onze winkel. Versturen naar het buitenland? Bezoek ter voorbereiding van het pakket de website www.dhlparcel.nl U vindt hier meer informatie omtrent prijzen en voorwaarden.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
Helaas is de klantenservice van DHL voornamelijk ingericht op het opwerpen van barrieres en het afschuiven van verantwoordelijkheden. Op marktplaats had ik iets gekocht van iemand en hem gevraagd of hij het goed vond dit met DHL te versturen ipv TNT want dat scheelt toch weer een paar centen. Omdat hij niet bekend was met DHLforyou, heb ik alles ingevoerd op de DHL site en betaald. Het verzendetiket heb ik toen opgestuurd tesamen met de locatie van het dichtstbijzijnde DHL servicepunt, alwaar hij het heeft afgegeven. Tot zo ver alles goed. Het pakket werd afgeleverd op het servicepunt bij mij in de buurt alwaar ik het door omstandigheden pas op de zevende dag na levering kon ophalen.
DHLFORYOU pakket versturen: tarieven en verzendopties Zakelijk: Diversen.
DHL heeft onder andere de formule DHLFORYOU.NL waarmee voordelig en eenvoudig pakketten tot maximaal 10 kilogram kunnen worden verstuurd in Nederland en buitenland. De pakketdienst kan zowel zakelijk als particulier worden gebruikt. Versturen van een pakket via DHLFORYOU.NL kan worden gerealiseerd in drie stappen.:
Aanbieders Goedkoop pakket versturen.
Moet mijn pakket de volgende werkdag al aankomen bij de geadresseerde of heeft het minder haast? Moet mijn pakket naar het buitenland worden vervoerd? Allemaal vragen die van belang zijn bij je uiteindelijke keuze en invloed hebben op de prijs die je voor het versturen van een pakket betaalt.
Internationaal Verzenden, Pakketdiensten Snelle levering DHL Express.
Verzend vandaag al! Hier kunt u een pakket verzenden, exprestarieven opvragen, een DHL service point opzoeken en ontdekt u alles over verzenden met DHL Express. Wij ondersteunen uw business met onze douanekennis en ons ruime aanbod aan internationale expresdiensten. Ontvang de feiten van tevoren van Express Delivery Experts. Gevaarlijke goederen verzenden Gevaarlijke goederen verzenden. Lithium Batterijen versturen Lithium Batterijen versturen.
Pakket versturen buitenland Alles wat u moét weten!
Verzenders krijgen vaak te maken met vooraf bekend gemaakte toeslagen, maar ook met toeslagen die achteraf nog doorberekend worden. Kiest u ervoor om een pakket direct bij een vervoerder een pakket naar het buitenland te versturen? Houd dan rekening met hogere verzendkosten dan wanneer u de zending bij een tussenpartij boekt. Tussenpartijen Bijvoorbeeld Cheapcargo.com hebben namelijk contracten met grote vervoerders zoals DHL, DPD, TNT, etc om zo betere prijzen te krijgen.

Contacteer ons